My Friend Pedro

  • Ontwikkelaar DeadToast Entertainment
  • Eerste releasedatum 20 juni 2019
  • Platformen Pc, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Actie, Platform, Indie
  • Gameliner score -

Trailer: Releasedatum My Friend Pedro bekendgemaakt

Het heeft lang op zich laten wachten, maar Devolver Digital heeft vandaag eindelijk de releasedatum van My Friend Pedro bekendgemaakt. De game verschijnt nog deze maand in de schappen.

'All aboard the hype train' in de nieuwe trailer van My Friend Pedro. In de video zien we hoe de speler zich een weg schiet door een rijdende trein die vol zit met vijandige passagiers. Met zijn arsenaal aan wapens maakt hij korte metten met zijn tegenstanders. Al enige tijd stond vast dat de game in juni op de markt verschijnt, maar tot een definitieve releasedatum kwam het maar niet. Tot nu. Bekijk hieronder de nieuwe trailer.

My Friend Pedro komt uit op 20 juni voor Nintendo Switch en pc.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?