Check hier alle E3 2021-content

Juicy Realm

  • Ontwikkelaar SpaceCan
  • Eerste releasedatum 3 mei 2018
  • Platformen Pc, Nintendo Switch
  • Genre Avonturen, RPG, Dungeon Crawler
  • Gameliner score -

Trailer: Releasedatum Juicy Realm voor Nintendo Switch bekendgemaakt

De releasedatum van de Roguelike-game Juicy Realm is bekendgemaakt voor de Nintendo Switch. Uitgever X.D. Network Inc. deelde het nieuws door een nieuwe trailer te plaatsen op hun Youtube-kanaal.

De officiële releasedatum van Juicy Realm voor de Nintendo Switch is bekendgemaakt. De game stond al eerder gepland voor de Nintendo Switch, maar kwam in 2018 alleen uit voor de pc. Zoals de nieuwe trailer laat zien, bevecht je gewelddadig fruit in de verschillende werelden en heb je de keuze uit een aantal personages. Het verslaan van de vijanden zorgt voor nieuwe wapens, uitrusting en materialen om je kamp te verbeteren. Met de lokale multiplayer is het mogelijk om de game met vrienden te spelen.

Juicy Realm verschijnt op 7 november 2019 voor de Nintendo Switch. De pc versie is al beschikbaar op Steam.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?