Super Smash Bros. Ultimate
  • ONTWIKKELAAR Nintendo
  • EERSTE RELEASEDATUM 7 december 2018
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Releasedatum Joker voor Super Smash Bros. Ultimate onthuld

Het is natuurlijk al lang bekend dat Joker naar de game komt. Nu is eindelijk ook de releasedatum van Joker voor Super Smash Bros. Ultimate onthuld.

In een nieuwe trailer die Nintendo onlangs geplaatst heeft, kunnen we zien dat we Joker morgen al kunnen verwachten. Met het nieuwe personage komt ook een nieuw level en nieuwe muziek mee. Morgen verschijnt ook de 3.0-update voor Super Smash Bros. Ultimate. Deze update brengt een aantal nieuwe features met zich mee. Zo krijgen we vanaf morgen een levelstudio, waarmee je zelf je eigen levels kunt creëren. Ook wordt het mogelijk om opgenomen video's van Super Smash Bros. Ultimate te bewerken op je Switch. Daarnaast wordt ook Smash World aan de smartphone-app van Nintendo Switch Online toegevoegd. Via deze nieuwe service kun je video's van andere spelers bekijken en de gemaakte levels van andere spelers downloaden om te gebruiken in je eigen game.

Super Smash Bros. Ultimate is momenteel te spelen op de Nintendo Switch. Het personage Joker en de 3.0-update die onder andere de levelstudio met zich meebrengt, worden op 18 april uitgebracht. Alle content uit de 3.0-update is gratis te downloaden. Voor het personage Joker dien je echter wel het Challenger Pack 1: Joker of de Fighters Pass te hebben aangeschaft.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?