Humankind

  • Ontwikkelaar Amplitude Studios
  • Eerste releasedatum 17 augustus 2021
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Trailer: Releasedatum Humankind onthuld

Ook dit jaar was de game Humankind weer van de partij tijdens The Game Awards. Dit keer werd de releasedatum voor de game bekendgemaakt middels een gloednieuwe trailer.

Vorig jaar verscheen Humankind ook al tijdens The Game Awards met een trailer. Dit jaar is dat niet anders. Ook dit keer zien we weer nieuwe beelden van de game waarin je een beschaving moet zien op te bouwen. Jij beslist welke richting je met de mensheid op wil gaan en kunt als het ware onze geschiedenis herschrijven. Zoveel wordt ook duidelijk in de nieuwe trailer, waar veel historische momenten uit onze geschiedenis voorbij komen.

Humankind verschijnt op 22 april 2021 voor pc.

BRON The Game Awards

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?