GreedFall
  • ONTWIKKELAAR Spiders
  • EERSTE RELEASEDATUM 10 september 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Releasedatum GreedFall onthuld

Vandaag hebben Focus Home Interactive en Spiders Studio de releasedatum van GreedFall officieel onthuld met een nieuwe trailer. De game verschijnt al over een paar maanden.

In de trailer zijn gameplaybeelden getoond waarin gelijkenissen te zien zijn met de Fable-franchise. GreedFall werd al in 2017 onthuld en zou eigenlijk vorig jaar verschijnen. De game heeft langer op zich laten wachten, maar binnenkort is het dan eindelijk zover. In de RPG GreedFall bepaal jij met jouw keuzes het lot van het eiland Teer Fradee. Bekijk hieronder de nieuwe trailer.

GreedFall komt op 10 september uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?