Gears Tactics

  • Ontwikkelaar Splash Damage
  • Eerste releasedatum 28 april 2020
  • Platformen Pc, Xbox One, Xbox Series
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Releasedatum Gears Tactics onthuld tijdens The Game Awards

Gears Tactics heeft eindelijk een releasedatum gekregen. Deze is namelijk zojuist onthuld tijdens The Game Awards.

Gears Tactics is een Gears-spinoff game die een paar jaar geleden werd aangekondigd. Deze game is een turn-based strategiegame die zich afspeelt in het Gears-universum. Tijdens The Game Awards vannacht is er een nieuwe trailer van de game onthuld. Hierin kunnen we nieuwe beelden van de game zien, maar tevens een releasedatum. In de trailer, waarin we muziek van The Who kunnen horen, kunnen we zien dat de game begin volgend jaar uitkomt.

Gears Tactics verschijnt 28 april 2020 op Steam, Windows 10 en Xbox Game Pass.

BRON The Game Awards

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?