Frostpunk

  • Ontwikkelaar 11 bit studios
  • Eerste releasedatum 24 april 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Simulatie, Strategie
  • Gameliner score -

Trailer: Releasedatum Frostpunk: On The Edge bekendgemaakt

11 bit studios heeft de releasedatum van de laatste Frostpunk dlc bekendgemaakt. Met het nieuws werd een trailer van Frostpunk: On The Edge getoond die meer informatie geeft over de dlc.

Frostpunk: On The Edge is onderdeel van de Season Pass van Frostpunk en wordt de laatste dlc van de game. Het verhaal gaat verder waar Frostpunk is geëindigd en speelt zich af op een plek waar mensen overleven zonder de Generator. Op deze plek is een warenhuis gevonden met spullen van voor de evacuatie. Het doel is dan ook om daar een kamp op te bouwen en de spullen te waarborgen, zodat er weer een toekomst mogelijk is. Ook New London speelt weer een rol, want hier moet het voedsel vandaan komen. Frostpunk: On The Edge biedt niet alleen een nieuw verhaal, maar ook een nieuwe map, wetten en rechten.

Frostpunk: On The Edge verschijnt op 20 augustus voor de pc. Om de dlc te spelen heb je de game Frostpunk nodig.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?