Fatal Frame: Maiden of Black Water

  • Ontwikkelaar Koei Tecmo Games
  • Eerste releasedatum 27 september 2014
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Horror
  • Gameliner score -

Trailer: Releasedatum Fatal Frame: Maiden of Black Water bekend

Fatal Frame: Maiden of Black Water heeft een releasedatum gekregen. Daarmee is de horrorgame net op tijd voor Halloween dit jaar.

Fatal Frame: Maiden of Black Water werd vorige maand onthuld tijdens de Nintendo showcase van de E3. Deze klassieke Japanse horrortitel werd oorspronkelijk uitgebracht voor de Wii U en komt naar de huidige-gen consoles. Maiden of Black is het vijfde deel van de Fatal Frame-serie en draait om Yuri Kozukata, een vrouw met de kracht om dingen te zien buiten het sterfelijke rijk. Yuri reist Mount Hikami af om op zoek te gaan naar een vermiste vrouw. Met een speciale camera, Camera Obscura, kunnen spelers geheimen onthullen en kwade geesten afweren. Ook kunnen spelers in het geheugen graven van deze geesten en de geheimen ontdekken achter hun dood. De remastered versie van Fatal Frame: Maiden of Black Water heeft verbeterde graphics gekregen, een nieuwe fotomodus en bonus outfits die gebaseerd zijn op de vorige titels in de Fatal Frame-serie. Vandaag heeft Sony de overview trailer gedeeld van de game met daarin de releasedatum. De trailer is hieronder te bekijken!

Fatal Frame: Maiden of Black Water verschijnt op 28 oktober voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch en pc.

BRON PlayStation

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?