Fantasy Strike

  • Ontwikkelaar Sirlin Games
  • Eerste releasedatum 25 juli 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Trailer: Releasedatum en gameplay trailer Fantasy Strike vrijgegeven

Liefhebbers van het fighting-genre kunnen binnenkort hun lol op, want dan komt Fantasy Strike uit. Vandaag is een releasedatum bekendgemaakt en een gameplay trailer vrijgegeven.

Fantasy Strike is gemaakt door Sirlin Games. De naam doet wellicht niet direct een belletje rinkelen, maar David Sirlin was de lead designer van Street Fighter II Turbo HD Remix en dat is dan ook wel terug te zien in deze vechtgame. Naast gameplaybeelden zijn er ook een aantal personages te zien die in de game vertegenwoordigd zijn. Als we Sirlin Games mogen geloven, dan is het ook weer gamers die niet zo vertrouwd zijn met het genre een game waar je makkelijk in kunt stappen.

Fantasy Strike komt uit op 25 juli voor de pc, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?