Darksiders Genesis

  • Ontwikkelaar Airship Syndicate Entertainment
  • Eerste releasedatum 5 december 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia
  • Genre Actie, RPG
  • Gameliner score

Trailer: Releasedatum Darksiders Genesis bekendgemaakt

De releasedatum van Darksiders Genesis is onlangs bekendgemaakt. Pc-gamers kunnen de game later dit jaar nog verwachten. Console-bezitters moeten nog iets langer wachten.

Darksiders Genesis is een Diablo-achtige game in de wereld van Darksiders. De game werd afgelopen zomer aangekondigd met een releasedatum van ergens in 2019. THQ Nordic en ontwikkelaar Airship Syndicate hebben nu een concrete releasedatum aangekondigd. De game komt namelijk later dit jaar nog naar de pc en Google Stadia. De console-bezitters moeten echter iets langer wachten tot ze de game kunnen spelen. De PlayStation 4 en Xbox One release is namelijk pas volgend jaar.

Darksiders Genesis verschijnt 5 december op pc via Steam en op Google Stadia. De game verschijnt 14 februari 2020 voor de PlayStation 4 en Xbox One. Een releasedatum voor de Nintendo Switch is nog niet bekendgemaakt.

BRON THQ Nordic

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?