Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content

Ancestors: The Humankind Odyssey

  • Ontwikkelaar Panache Digital Games
  • Eerste releasedatum 27 augustus 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Open-World
  • Gameliner score

Trailer: Releasedatum Ancestors: The Humankind Odyssey onthuld

Vandaag hebben Panache Digital Games en Private Division de releasedatum voor Ancestors: The Humankind Odyssey bekendgemaakt. De game komt nog dit jaar uit voor pc en consoles.

In een nieuwe trailer wordt niet alleen de releasedatum onthuld, maar vertelt Patrice Désilets ook wat meer over de game. Zo wordt onder meer aandacht besteedt aan de groep waarin je leeft en hoe belangrijk deze is. Door anderen uit je groep te helpen met het vinden van eten en drinken zorg je ervoor dat je samen blijft overleven. Ook is te zien dat angst een hele grote rol speelt. Wanneer je je verder van je groep begeeft, neemt de angst voor het onbekende het over. Door je territorium uit te breiden kun je deze angsten overwinnen.

Ancestors: The Humankind Odyssey komt uit op 27 augustus voor pc. De versie voor de Xbox One en PlayStation 4 volgen in december.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?