Trailer: Releasedata van Planet Coaster: Console Edition zijn bekend

Geplaatst:
Aangepast: 16 oktober 2020 20:48

De releasedata voor Planet Coaster: Console Edition zijn bekendgemaakt. De populaire managementgame komt 10 november uit op de Xbox One, PlayStation 4 en de Xbox Series X/S en is vanaf 12 november beschikbaar op de PlayStation 5.

Vorig jaar tijdens X019-presentatie kondigde ontwikkelaar Frontier Developments al aan dat er een console-versie in ontwikkeling was. Nu is de pre-order trailer van Planet Coaster: Console Edition uitgekomen. De trailer duurt iets minder dan twee minuten en geeft een overzicht van wat spelers allemaal in de game kunnen doen. In de omschrijving van de trailer zijn de releasedata van de game te vinden. De volledige trailer is hieronder te bekijken.

Planet Coaster: Console Edition komt 10 november uit op de Xbox One, PlayStation 4 en de Xbox Series X/S. De PlayStation 5-versie komt 12 november uit. Lees hier Alex's review over de pc-versie van de game.

Bron: YouTube

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Planet Coaster

Series

-

Uitgever

Frontier

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

17 november 2016

Ontwikkelaar

Frontier Developments

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord