Planet Coaster
  • ONTWIKKELAAR Frontier Developments
  • EERSTE RELEASEDATUM 17 november 2016
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • GENRE Simulatie
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Releasedata van Planet Coaster: Console Edition zijn bekend

De releasedata voor Planet Coaster: Console Edition zijn bekendgemaakt. De populaire managementgame komt 10 november uit op de Xbox One, PlayStation 4 en de Xbox Series X/S en is vanaf 12 november beschikbaar op de PlayStation 5.

Vorig jaar tijdens X019-presentatie kondigde ontwikkelaar Frontier Developments al aan dat er een console-versie in ontwikkeling was. Nu is de pre-order trailer van Planet Coaster: Console Edition uitgekomen. De trailer duurt iets minder dan twee minuten en geeft een overzicht van wat spelers allemaal in de game kunnen doen. In de omschrijving van de trailer zijn de releasedata van de game te vinden. De volledige trailer is hieronder te bekijken.

Planet Coaster: Console Edition komt 10 november uit op de Xbox One, PlayStation 4 en de Xbox Series X/S. De PlayStation 5-versie komt 12 november uit. Lees hier Alex's review over de pc-versie van de game.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?