Persona 5: Royal

  • Ontwikkelaar Atlus
  • Eerste releasedatum 31 maart 2020
  • Platformen PlayStation 4
  • Genre JRPG
  • Gameliner score -

Trailer: Releasedata Persona 5: The Royal bekendgemaakt

De releasedata van Persona 5: The Royal zijn vandaag door ontwikkelaar Atlus bekendgemaakt. De uitgebreidere versie van Persona 5 komt 31 oktober uit in Japan en ergens volgend jaar in de andere werelddelen.

Persona 5: The Royal bevat meer content voor de populaire RPG uit 2016. Zo is er een nieuwe Phantom Thief, Kasumi Yoshizawa, die aan de game wordt toegevoegd. Ook is het mogelijk om onder andere selfies en berichten te sturen naar de personages via een nieuw berichtensysteem. Atlus heeft dit allemaal bekendgemaakt doormiddel van twee trailers die hieronder te bekijken zijn.

Persona 5: The Royal komt in 2020 uit in Europa op de PlayStation 4.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?