Trailer: Red Dead Online standalone-versie nu beschikbaar

Geplaatst: 3 december 2020 10:14

Wil je Red Dead Online spelen, maar beschik je niet over Red Dead Redemption 2? Geen probleem, de Red Dead Online standalone-versie is namelijk nu beschikbaar!

Eerder werd al onthuld dat Red Dead Online in december los verkrijgbaar is. Dit houdt dus in dat de online variant van Red Dead Redemption 2 te spelen is, ook als je Red Dead Redemption 2 niet in huis hebt. De standalone-versie van de online game is tot 15 februari volgend jaar met korting verkrijgbaar via de PlayStation Store, Microsoft Store, Rockstar Games Launcher, Epic Games Store en Steam. Tot die tijd betaal je namelijk maar 4,99 euro voor de game, in plaats van de 20 euro die je normaal voor de game zou moeten betalen. Wanneer je de game op je console speelt, is het wel vereist om ook een PlayStation Plus of een Xbox Live Gold-abonnement te nemen.

Red Dead Online is vanaf nu standalone verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Ook is de game via backwards compatibility te spelen op de PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

Bron: Rockstar Games
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Red Dead Online

Series

-

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia

Releasedatum

15 mei 2019

Ontwikkelaar

Rockstar Studios

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord