Trailer: Red Dead Online niet langer in bèta-fase

Geplaatst: 14 mei 2019 20:05

Red Dead Online, de multiplayer-modus van Red Dead Redemption 2, is vanaf vandaag niet langer in de bèta-fase. Ook zijn er tal van updates vrijgegeven om de ervaring te verbeteren.

De update brengt onder meer een nieuwe co-op missies, free roam missies en de mogelijkheid om online Poker te spelen met zich mee. De missies maken deel uit van de 'A Land of Oppertunities' verhaallijn en bieden extra content voor zowel gamers met goede honor, als slechte honor. Ook in free roam zijn er nieuwe missies beschikbaar die je met je posse kunt volbrengen. Last but not least is het ook mogelijk om het online op te nemen tegen vrienden of andere gamers in een potje Poker. Rockstar heeft al aangekondigd ook de komende weken nog een aantal updates in petto te hebben om Red Dead Online te ondersteunen.

Red Dead Online is speelbaar op Xbox One en PlayStation 4.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Red Dead Redemption 2

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

26 oktober 2018

Ontwikkelaar

Rockstar Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord