Recompile

  • Ontwikkelaar Phigames
  • Eerste releasedatum 19 augustus 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Metroidvania
  • Gameliner score -

Trailer: Recompile-trailer toont verhaal en releasedatum

Er is een nieuwe trailer verschenen voor Recompile. In de nieuwe trailer van de unieke Metroidvania wordt het verhaal van de game getoond en de releasedatum onthuld.

De woorden 'hack' en 'game' gaan vaak niet goed samen. Tevens heeft een hack nadelige gevolgen voor gamers. Vorig jaar werden bijvoorbeeld 300.000 Nintendo-accounts gehackt, waardoor hackers ongewenste aankopen konden doen. Datzelfde jaar lekten hackers spoilers van The Last of Us: Part 2 voordat de game uitkwam. Het is dan ook nogal ironisch dat je in Recompile juist in de voetsporen van een hacker treedt. De nieuwe trailer van de game geeft spelers een rondleiding door het Mainframe. In de video ligt de nadruk op de unieke grafische stijl en de dynamische Metroidvania-actie. Tevens wordt de releasedatum bekendgemaakt. We kunnen al snel een poging doen om het Mainframe te repareren.

Recompile verschijnt op 19 augustus voor PlayStation 5, Xbox Series en pc.

BRON Dear Villages

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?