World of Tanks

  • Ontwikkelaar Wargaming
  • Eerste releasedatum 12 april 2011
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One
  • Gameliner score

Trailer: Ray Tracing-technologie komt naar World of Tanks

Wargaming heeft bekendgemaakt binnenkort met een update te komen waarbij ray tracing-technologie wordt geïmplementeerd. Dit moet voor een meer realistische ervaring zorgen.

World of Tanks wordt al jarenlang goed ondersteund door ontwikkelaar Wargaming. In maart 2018 werd de engine al voorzien van een flinke update, waardoor de game er al vele malen beter uit kwam te zien. Het enige dat daarbij wel wat achter bleef waren de schaduwen. Door een nieuwe vorm van ray tracing te implementeren worden deze een stuk realistischer. Het mooiste is dat je er in principe geen speciale hardware voor nodig hebt. Een grafische kaart die DirectX 11 ondersteunt is voldoende.

De nieuwe update is al te zien in World of Tanks enCore. Dus mocht je het visuele verschil zelf aan de tand willen voelen, dan kan dat door de World of Tanks enCore RT app te installeren.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?