Trailer: Ray Tracing-technologie komt naar World of Tanks

Geplaatst:

Wargaming heeft bekendgemaakt binnenkort met een update te komen waarbij ray tracing-technologie wordt geïmplementeerd. Dit moet voor een meer realistische ervaring zorgen.

World of Tanks wordt al jarenlang goed ondersteund door ontwikkelaar Wargaming. In maart 2018 werd de engine al voorzien van een flinke update, waardoor de game er al vele malen beter uit kwam te zien. Het enige dat daarbij wel wat achter bleef waren de schaduwen. Door een nieuwe vorm van ray tracing te implementeren worden deze een stuk realistischer. Het mooiste is dat je er in principe geen speciale hardware voor nodig hebt. Een grafische kaart die DirectX 11 ondersteunt is voldoende.

De nieuwe update is al te zien in World of Tanks enCore. Dus mocht je het visuele verschil zelf aan de tand willen voelen, dan kan dat door de World of Tanks enCore RT app te installeren.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot World of Tanks

Series

-

Uitgever

Wargaming

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

12 april 2011

Ontwikkelaar

Wargaming

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord