Ratchet & Clank: Rift Apart
  • ONTWIKKELAAR Insomniac Games
  • EERSTE RELEASEDATUM Q1 2021
  • PLATFORMEN PlayStation 5
  • GENRE Avonturen, Third Person Shooter
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Ratchet & Clank keert terug naar PS5 in Rift Apart

Het dynamische duo Ratchet & Clank is weer terug. Dit keer verschijnt het duo in een nieuw deel van de gamereeks, Rift Apart, en nergens anders dan op de PlayStation 5.

Tijdens het PlayStation5 live-evenement hebben Sony Interactive Entertainment en Insomniac Ratchet & Clank: Rift Apart onthuld. De reveal trailer laat het duo zien dat door verschillende dimensies reist. Net als in elk deel staat het duo voor een avontuur waar er geschoten wordt op vijandige monsters. Dankzij de next-gen ziet de game er nog mooier uit als voorheen.

Het is nog onbekend wanneer Ratchet & Clank: Rift Apart verschijnt.

BRON PlayStation

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?