Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Everwild

  • Ontwikkelaar Rare
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc, Xbox Series
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score -

Trailer: Rare onthult Everwild tijdens X019

Rare heeft tijdens X019 hun nieuwe IP onthuld. De game heet Everwild.

De trailer toont ons de nieuwe game Everwild. Het speelt zich af in een prachtige fantasiewereld met allerlei soorten dieren. Deze dieren zijn echter geen normale beesten, maar hebben ook vele fantasie elementen in het design. De game toont ons ook diverse menselijke personages en hun reis door deze wereld. Wat deze karakters precies moeten doen in deze wereld is nog niet duidelijk.

Wanneer Everwild beschikbaar is nog niet bekend. De game komt uit voor de Xbox One.

BRON YouTube

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?