Trailer: Rambo en John McClane naar Call of Duty: Warzone en Cold War

Geplaatst:

Het derde seizoen van Call of Duty brengt een aantal wel hele bijzondere gasten met zich mee. We kunnen namelijk de actiehelden Rambo en John McClane verwelkomen.

Een paar weken geleden werd seizoen 3 van Call of Duty: Warzone en Cold War onthuld. Het derde seizoen bracht een boel nieuwe wapens, nieuwe maps en een nieuwe modus naar de games. Activision heeft nu echter onthuld dat er nog meer content naar de Call of Duty-games komen. Fans van actiefilms uit de jaren '80 in het bijzonder, hebben iets om naar uit te kijken dit seizoen. De actiehelden Rambo, van Rambo: First Blood, en John McClane, van Die Hard, komen namelijk naar Call of Duty: Black Ops Cold War en Call of Duty: Warzone. Tijdens het speciale '80s Action Heroes event komen beide actiehelden via speciale bundels als Operators naar de games. Naast de nieuwe Operators komen er ook nieuwe locaties, gamemodi en meer naar Call of Duty.

Seizoen 3 van Call of Duty: Black Ops Cold War en Call of Duty: Warzone is nu aan de gang. Vanaf 20 mei is de content van het '80s Action Heroes event beschikbaar.

Bron: Activision
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Black Ops Cold War

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

13 november 2020

Ontwikkelaar

Treyarch

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord