Call of Duty: Black Ops Cold War

  • Ontwikkelaar Treyarch
  • Eerste releasedatum 13 november 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Rambo en John McClane naar Call of Duty: Warzone en Cold War

Het derde seizoen van Call of Duty brengt een aantal wel hele bijzondere gasten met zich mee. We kunnen namelijk de actiehelden Rambo en John McClane verwelkomen.

Een paar weken geleden werd seizoen 3 van Call of Duty: Warzone en Cold War onthuld. Het derde seizoen bracht een boel nieuwe wapens, nieuwe maps en een nieuwe modus naar de games. Activision heeft nu echter onthuld dat er nog meer content naar de Call of Duty-games komen. Fans van actiefilms uit de jaren '80 in het bijzonder, hebben iets om naar uit te kijken dit seizoen. De actiehelden Rambo, van Rambo: First Blood, en John McClane, van Die Hard, komen namelijk naar Call of Duty: Black Ops Cold War en Call of Duty: Warzone. Tijdens het speciale '80s Action Heroes event komen beide actiehelden via speciale bundels als Operators naar de games. Naast de nieuwe Operators komen er ook nieuwe locaties, gamemodi en meer naar Call of Duty.

Seizoen 3 van Call of Duty: Black Ops Cold War en Call of Duty: Warzone is nu aan de gang. Vanaf 20 mei is de content van het '80s Action Heroes event beschikbaar.

BRON Activision

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?