Trailer: Rainbow Six Extraction ontvangt nieuwe gameplay-trailer

Geplaatst: 7 januari 2022 21:00

Wederom verschijnt Rainbow Six Extraction in het nieuws. Ditmaal kunnen we genieten van gameplaybeelden en luisteren we naar wat meer lore over de huidige stand van zaken.

De trailer wordt van commentaar voorzien van Dr. Elena “Mira” Alvarez, topvrouw van de REACT R&D. Zij geeft ons meer inzicht over de Archaean, de vijandelijke wezens waar je het samen met je team tegen op moet nemen. We zien in de trailer dat deze monsters zijn gaan muteren, waardoor ze speciale vaardigheden hebben ontwikkeld. De een wordt onzichtbaar, terwijl de ander vallen zet. Een goede voorbereiding is cruciaal in Rainbow Six Extraction, maar ter plekke reageren op de mutaties is misschien wel het allerbelangrijkst. Naast de trailer krijgen we ook nieuwe gameplaybeelden te zien. Co-op is een steunpilaar voor deze game. Gelukkig lanceert Rainbow Six Extraction met een buddy pass.

Rainbow Six Extraction is beschikbaar vanaf 20 januari voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5. Rainbow Six Extraction is ook beschikbaar op Xbox Game Pass vanaf dag één.

Bron: Ubisoft
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction

Series

Tom Clancy's Rainbow Six

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

20 januari 2022

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord