Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 20 januari 2022
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Rainbow Six Extraction krijgt Buddy Pass

Interesse in Rainbow Six Extraction, maar hebben je maatjes er geen centjes voor over? Goed nieuws, want de game lanceert met een Buddy Pass.

Dit systeem zorgt ervoor dat je Rainbow Six Extraction met twee vrienden kan spelen. Zij doen dan voor gratis en niks mee. Ze worden toegevoegd aan je fireteam. Deze functie maakt gebruik van cross-play, dus het maakt niet uit op welk platform je speelt. De Buddy Pass is veertien dagen geldig. Rainbow Six Extraction is ook goedkoper dan de gemiddelde game van Ubisoft. De game gaat 50 euro kosten voor op de console en 40 euro voor op de pc. Tot slot krijgen spelers die Rainbow Six Extraction aanschaffen extra bonus content voor Rainbow Six Siege. De releasedatum van Rainbow Six Extraction is bekendgemaakt. Ditmaal voor het echie.

Rainbow Six Extraction is beschikbaar vanaf 20 januari voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Ubisoft

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?