Quantum Error

  • Ontwikkelaar Teamkill Media
  • Eerste releasedatum 2021
  • Platformen PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter, Horror
  • Gameliner score -

Trailer: Quantum Error gameplay teaser vrijgegeven

Een nieuwe Quantum Error gameplay teaser is onthuld door ontwikkelaar TeamKill Media. De volledige reveal vindt plaats tijdens de Gamesradar Future Games Show.

De trailer laat ons al snel zien waar het allemaal om draait in Quantum Error. Deze horror-shooter laat ons de donkere kant van sci-fi zien. We zien wat moderne wapens, zoals een plasma-geweer, maar ook klassieke wapens zoals de shotgun maken een entree. Je gebruikt deze wapens op de monsters en andere walgelijke wezens die zich verschuilen in de wereld van Quantum Error. De volledige gameplay onthulling wordt tentoongesteld tijdens de Gamesradar Future Games Show. Bekijk hier de laatste teaser, waarin het bekend werd gemaakt dat Quantum Error ook naar de Xbox Series komt.

Quantum Error verschijnt dit jaar voor de PlayStation 4, PlayStation 5 en Xbox Series.

BRON TeamKill Media

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?