Trailer: Pyra en Mythra uit Xenoblade onthuld voor Super Smash Bros.

Geplaatst: 18 februari 2021 00:20
Aangepast: 18 februari 2021 00:20

De nieuwste DLC-fighter voor Super Smash Bros. Ultimate is aangekondigd. Het gaat hier om Pyra en Mythra uit Xenoblade Chronicles 2.

Tijdens de Nintendo Direct van vanavond is de vierde DLC-fighter van de tweede Fighters Pass voor Super Smash Bros. Ultimate onthuld. Het gaat hier om de personages Pyra en Mythra uit Xenoblade 2. Eind vorig jaar werd Sephiroth aan Smash Ultimate toegevoegd. Binnenkort kunnen we dus aan de slag met personages uit een andere JRPG. Het gaat hier om Pyra en Mythra, de twee Blades van Rex. Beide personages kunnen elkaar op het slagveld afwisselen en verschillende bekende zwaardvecht-moves gebruiken die we kennen uit het origineel. Tevens hebben beiden elk een eigen Final Smash die ze samen met Rex uitvoeren. Ook komt er een nieuwe Stage naar de game, die gebaseerd is op het personage Gramps uit Xenoblade Chronicles 2.

Pyra en Mythra komen in maart naar Super Smash Bros. Ultimate.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Smash Bros. Ultimate

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

7 december 2018

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.