Puyo Puyo Champions

  • Ontwikkelaar Sonic Team
  • Eerste releasedatum 7 mei 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Puzzel
  • Gameliner score

Trailer: Puyo Puyo Champions launch trailer zit vol puzzelplezier

Liefhebbers van puzzelgames kunnen hun lol op met Puyo Puyo Champions. De game is vandaag verschenen en om dat te vieren heeft SEGA een launch trailer boordevol puzzelplezier uitgebracht.

Het heeft even geduurd, maar na een release in Japan afgelopen jaar kon een Westerse uitgave ook niet uitblijven. Hier op de redactie heeft Claudia zich gekroond tot officieel Puyo Puyo-kampioen. Haar bevindingen van deze puzzelgame zijn terug te lezen in de review van Puyo Puyo Champions. In de trailer is onder meer te zien dat de game de mogelijkheid biedt om met vier spelers tegelijk de strijd aan te gaan of een toernooi voor acht spelers aan te maken, zodat je onderling kunt beslissen wie zich puzzelmeester mag noemen.

Puyo Puyo Champions is verkrijgbaar voor pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?