Trailer: Puyo Puyo Champions launch trailer zit vol puzzelplezier

Geplaatst: 7 mei 2019 21:10
Aangepast: 7 mei 2019 21:10

Liefhebbers van puzzelgames kunnen hun lol op met Puyo Puyo Champions. De game is vandaag verschenen en om dat te vieren heeft SEGA een launch trailer boordevol puzzelplezier uitgebracht.

Het heeft even geduurd, maar na een release in Japan afgelopen jaar kon een Westerse uitgave ook niet uitblijven. Hier op de redactie heeft Claudia zich gekroond tot officieel Puyo Puyo-kampioen. Haar bevindingen van deze puzzelgame zijn terug te lezen in de review van Puyo Puyo Champions. In de trailer is onder meer te zien dat de game de mogelijkheid biedt om met vier spelers tegelijk de strijd aan te gaan of een toernooi voor acht spelers aan te maken, zodat je onderling kunt beslissen wie zich puzzelmeester mag noemen.

Puyo Puyo Champions is verkrijgbaar voor pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Puyo Puyo Champions

Series

-

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

7 mei 2019

Ontwikkelaar

Sonic Team

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord