Trailer: PUBG krijgt crossplay voor consoles

Geplaatst:
Aangepast: 3 oktober 2019 09:42

Crossplay tussen verschillende consoles is toch als een droom die uitkomt voor veel gamers. Verschillende games hebben de functionaliteit al en nu krijgt ook PUBG crossplay voor consoles.

PlayerUnknown's Battegrounds is al een lange tijd uit op de pc en consoles. Middels een update die nu live is op de testservers is het eindelijk mogelijk voor console-spelers om samen te spelen met spelers die op een andere console spelen. De 4.3-update zorgt ervoor dat spelers op zowel de PlayStation 4 als de Xbox One met elkaar in een match terecht kunnen komen. Dit resulteert er tevens in dat matches sneller gevuld kunnen worden, daar er gekozen kan worden uit een grotere groep spelers. Deze Cross Platform Party-functie kan in het hoofdmenu worden in- of uitgeschakeld. Wanneer je in een match zit met spelers die op een andere console spelen, wordt dit per speler ook duidelijk aangegeven.

PlayerUnknown's Battlegrounds is momenteel te spelen op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De 4.3-update is momenteel beschikbaar op de pc en op de testservers van de consoles.

Bron: PUBG
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot PlayerUnknown's Battlegrounds

Series

-

Uitgever

PUBG Corporation

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Xbox Series

Releasedatum

12 december 2017

Ontwikkelaar

PUBG Corporation

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord