Trailer: PS5-features Deathloop onthuld in nieuwe trailer

Geplaatst:

Deathloop is bijna gearriveerd en daarom is het een mooi moment om te kijken naar de PS5-features die de actiegame met zich meebrengt.

Natuurlijk begint de trailer met het demonstreren van de visuele kracht van de PlayStation 5. De game ziet er erg fraai uit en doet veel visuele effecten goed. De DualSense controller heeft ook weer een hoofdrol te pakken. Elke gun in Deathloop voelt uniek aan door de adaptive triggers. Zelfs het vastlopen van de geweren heeft een speciale feeling op de DualSense controller. Zo voel je ook hoe je rustig aan het rondsluipen bent of juist aan het sprinten bent. Zelfs de controller-speaker heeft een functie, er wordt namelijk met je gecommuniceerd tijdens de missie. Bekijk hier Deathloop gameplay vrijgegeven tijdens State of Play.

Deathloop is beschikbaar vanaf 14 september voor de pc en PlayStation 5. Deathloop is één jaar exclusief voor PlayStation 5.

Bron: Bethesda
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Deathloop

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

14 september 2021

Ontwikkelaar

Arkane Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord