Final Fantasy XV
  • ONTWIKKELAAR Square Enix
  • RELEASEDATUM 29 november 2016
  • PLATFORMEN PlayStation 4, Xbox One
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Producent weg bij Square Enix, Final Fantasy XV DLC grotendeels geannuleerd

In een speciale livestream van Square Enix werd aangegeven dat producent Hajime Tabata het team verlaat. Dit heeft als gevolg dat de geplande DLC-pakketten voor Final Fantasy XV grotendeels geannuleerd worden.

Hajime Tabata is als producent verantwoordelijk voor het succes van Final Fantasy XV. Zijn vertrek heeft dan ook een grote impact op het vervolg van de game. De Dawn of the Future-DLC zou namelijk uit vier verschillende uitbreidingen bestaan die het verhaal vertellen achter de personages Ardyn, Aranea, Lunafreya en Noctis. Die laatste drie uitbreidingen zijn naar aanleiding van het vertrek van Tabata geschrapt. De eerste DLC, Episode Ardyn, wordt volgend jaar als enige uit de Dawn of the Future-serie wel uitgebracht. Episode Ardyn speelt zich voor het verhaal van Final Fantasy XV af en geeft een kijkje in het leven van de kanselier.

Final Fantasy XV is te spelen op PlayStation 4 en Xbox One. De Episode Ardyn-DLC komt uit in maart 2019.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?