Trailer: Prince of Persia maakt comeback met The Sands of Time remake

Geplaatst:

Onze geliefde prins maakt eindelijk zijn comeback. Helaas is het geen nieuwe game, maar een remake van het originele Prince of Persia: The Sands of Time. Prince of Persia: The Sands of Time Remake is namelijk officieel in de maak en verschijnt sneller dan je denkt.

Het is alweer zeventien jaar geleden dat Prince of Persia: The Sands of Time het levenslicht zag. Na een rebranding van de franchise bleef het echter lang stil omtrent de geliefde prins. Ubisoft lijkt terug naar de roots van de serie te willen, want een remake van Prince of Persia: The Sands of Time komt naar de current gen devices. Deze remake steekt de prins in een nieuw jasje en moet een nieuwe generatie kennis laten maken met een klassiek epos. Eerder vandaag lekte al het nieuws dat remake op komst was en nu is het officieel. Naar aanleiding van een aantal screenshots waren veel kijkers niet onder de indruk van de behandeling die de game heeft gekregen. Wellicht komt daar met onderstaande beelden verandering in.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake verschijnt op 21 januari 2021 voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Prince of Persia: The Sands of Time Remake

Series

Prince of Persia

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

2021

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord