Trailer: Predator: Hunting Grounds aangekondigd

Geplaatst:
Aangepast: 10 mei 2019 01:10

Tijdens de State of Play-presentatie van Sony is Predator: Hunting Grounds aangekondigd. Zoals de titel al doet vermoeden is het een game gebaseerd op de Alien vs. Predator-franchise.

De game wordt ontwikkeld door Illfonic in samenwerking met 20th Century Fox. Deze asymmetrische shooter laat een speler in de huid kruipen van de Predator, waarbij vier anderen militairen zijn die zich moeten zien te verdedigen tegen het buitenaards wezen. Dit is vergelijkbaar met een game als Evolve, waarbij een iemand het opneemt tegen een team van vier. De aankondigingstrailer laat nog niet zoveel informatie zien. We zien dat vier militairen op jacht zijn naar de Predator en dat het monster ze goed in de gaten houdt dankzij zijn camouflage-techniek.

Predator: Hunting Grounds komt uit in 2020 voor de PlayStation 4.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Predator: Hunting Grounds

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4

Releasewindow

24 april 2020

Ontwikkelaar

Illfonic

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord