Trailer: Pokémon viert vijfentwintigste verjaardag

Pokémon bestaat alweer vijfentwintig jaar! Om dit te vieren heeft de franchise een video gedeeld die de geschiedenis van Pokémon doorloopt.

In een Rube Goldberg machine laat The Pokémon Company verschillende elementen zien van de franchise. Zo zien we de trading card game voorbijkomen en The Detective Pikachu film. Het filmpje eindigt met Pikachu op een skateboard die langs een bord rijdt waarop 'Katy Perry & Pokémon' staat aangeduid. Deze teaser verwijst naar een samenwerking van popartiest Katy Perry en Pokemon om de vijfentwintigste verjaardag van de franchise te vieren.

Meer details rondom de vijfentwintigste verjaardag van Pokémon wordt binnenkort vrijgegeven op de officiële website van Pokémon.

BRON 25.pokemon.com

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?