Pokémon Mystery Dungeon Rescue Team DX
  • ONTWIKKELAAR Chunsoft
  • EERSTE RELEASEDATUM 6 maart 2020
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE RPG, Dungeon Crawler
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Pokémon Mystery Dungeon Rescue Team DX krijgt twee nieuwe trailers

Pokémon Mystery Dungeon Rescue Team DX heeft twee nieuwe trailers gekregen. Deze twee nieuwe trailers laten meer van het verhaal en van de gameplay zien.

Tijdens een speciale Pokémon Direct begin dit jaar werd Pokémon Mystery Dungeon Rescue Team DX aangekondigd. Voor deze remaster hebben The Pokémon Company en ontwikkelaar Spike Chunsoft twee nieuwe trailers onthuld. De eerste trailer, genaamd Adventure Awaits, laat ons meer zien van wat we allemaal van de game kunnen verwachten. Zo zien we welke personages er allemaal in de game zitten en kunnen we wat van de gameplay zien. De tweede trailer, genaamd Secret of the Makuhita Dojo, kunnen we een stukje van het verhaal zien en wat er aan de hand is met deze Makuhita.

Pokémon Mystery Dungeon Rescue Team DX verschijnt 6 maart voor de Nintendo Switch.

BRON The Pokémon Company

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?