Pokémon Masters
  • ONTWIKKELAAR The Pokémon Company International
  • EERSTE RELEASEDATUM 2019
  • PLATFORMEN iOS, Android
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Pokémon Masters bevat coöperatieve-modus

De mobiele game Pokémon Masters krijgt een coöperatieve-modus. Dit werd vandaag onthuld op het YouTube-kanaal van Pokémon, middels een trailer. In de trailer zijn bekende trainers uit voorgaande Pokémon-games te zien.

Hoewel de meeste Pokémon-fans hun ogen momenteel gericht hebben op Pokémon Sword & Pokémon Shield, hebben we vandaag meer informatie gekregen over de mobiele game: Pokémon Masters. Zo is bekend geworden dat de smartphone-game voorzien is van een coöperatieve modus. Eerder maakte The Pokémon Company en ontwikkelaar DeNa bekend dat de nieuwe game draait om drie tegen drie-gevechten, in een real-time setting. In de coöperatieve modus neem je het op tegen bekende trainers uit de franchise. Maar zij gebruiken niet perse de gebruikelijke pokémon waar je het ooit eerder tegen opgenomen hebt. En dat neemt dus nieuwe verrassingen met zich mee. Bekijk de trailer hieronder voor meer details:

Pokémon Masters verschijnt later deze zomer voor iOS- en Android-toestellen. De exacte releasedatum is nog steeds niet bekend.

BRON Youtube

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan werkt ‘ie keihard aan zijn eigen bedrijf Stageup.nl. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?