Pokémon: Let’s Go, Pikachu!
  • ONTWIKKELAAR Game Freak
  • RELEASEDATUM 16 november 2018
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Pokémon: Let’s Go bevat Mega Evolutions

Pokémon: Let's Go, Pikachu! en Pokémon: Let's Go, Eevee! mogen dan wel gebaseerd zijn op Pokémon: Yellow, maar er zijn al meerdere momenten geweest dat de game dingen deed die destijds nog lang niet beschikbaar waren. Zo laat de vandaag verschenen trailer dat ook weer zien met de komst van Mega Evolutions.

De trailer geeft ons nogmaals wat nieuwe beelden van de Let's Go games met onder andere de aanwezigheid van Team Rocket en de komst van de Mega Evolutions. Of de Mega Evolutions hetzelfde werken als in de voorgaande games is niet zeker en het is ook niet duidelijk welke Pokémon een Mega Evolution gaan krijgen. Een ding is echter zeker. Wij hebben er zin an!

Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee komen op 16 november naar de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?