Trailer: Pokémon Legends Arceus in de maak

Geplaatst: 26 februari 2021 17:25
Aangepast: 26 februari 2021 17:26

Tijdens de Pokémon Presents-presentatie verschenen de verwachte aankondigingen zoals de Pokémon Diamond en Pearl remakes, maar werd ook een compleet nieuwe game onthuld; Pokémon Legends Arceus.

In het begin van de presentatie werden we even meegenomen door de geschiedenis van Pokémon en was te zien op hoeveel verschillende manieren Pokémon is uitgebracht. Zo kennen we naast de reguliere games natuurlijk ook de films, series en spin-offs. Toch wordt er met Pokémon Legends Arceus een nieuwe weg ingeslagen. De game speelt zich af in het historische Sinnoh, waarbij net de eerste pokédex in gebruik is genomen. Voor deze game wordt er afgestapt van de standaard turn-based battles en begeef je je in een open wereld waarin je - bijna vanzelfsprekend - Pokémon moet zien te vangen.

Pokémon Legends Arceus moet ergens in het begin van 2022 gaan verschijnen.

Bron: Pokémon
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Legends: Arceus

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

28 januari 2022

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord