Trailer: Pokémon GO teased Giovanni voor Team Rocket evenement

Geplaatst:
Aangepast: 26 juli 2019 13:35

Pokémon GO heeft een nieuwe trailer geplaatst waarin zij Giovanni, de baas van Team Rocket, teasen voor het Team Rocket evenement. De trailer is onlangs op het YouTube-kanaal van de mobile game verschenen.

Team Rocket, de slechteriken van de eerste Pokémon game, creëren sinds een aantal dagen de nodige chaos in Pokémon GO. Ze hebben Pokéstops ingenomen en er zijn mysterieuze Shadow Pokémon in de game verschenen. Nu lijkt het erop dat Giovanni, de grote baas van Team Rocket, binnenkort ook de wereld van Pokémon GO gaat betreden. Aan het einde van de trailer die Pokémon GO onlangs heeft geplaatst op YouTube zegt een onbekend persoon dat de aarde de volgende plek is om zijn kwade plannen uit te voeren. Je kan de volledige trailer hieronder bekijken.

Wanneer Giovanni naar Pokémon GO komt is nog niet bekend. Pokémon GO is beschikbaar op Android en iOS.

Bron: YouTube

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon GO

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Mobile

Releasedatum

15 juli 2016

Ontwikkelaar

Niantic Labs

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord