Pokémon Sword
  • ONTWIKKELAAR Game Freak
  • RELEASEDATUM 15 november 2019, (NSW)
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Poké Ball Plus werkt ook met Pokémon Sword en Shield

Ook de nieuwe Pokémon-games waren vandaag aanwezig bij de E3-presentatie van Nintendo. Zo hebben we gezien dat de Poké Ball Plus ook werkt met Pokémon Sword en Shield.

De Poké Ball Plus is een accessoire dat geïntroduceerd werd met de Pokémon Let's Go-games. Dit apparaatje fungeert zowel als een Switch-controller, als een draagbaar apparaat waarmee je je Pokémon uit de game mee de echte wereld in kunt nemen. Tijdens de E3-presentatie van Nintendo hebben we vandaag mogen leren dat de Poké Ball Plus ook gebruikt kan worden in combinatie met Pokémon Sword en Shield. Je kunt het accessoire gebruiken om de game mee te besturen en je kunt je Pokémon uit de game mee op pad nemen om je band met je Pokémon te versterken. Tevens hebben we ook wat nieuwe beelden van de game kunnen zien. Zo zien we onder andere Nessa, de Gym Leader van de water-gym.

Pokémon Sword en Shield verschijnen 15 november voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?