Trailer: Poké Ball Plus werkt ook met Pokémon Sword en Shield

Geplaatst:

Ook de nieuwe Pokémon-games waren vandaag aanwezig bij de E3-presentatie van Nintendo. Zo hebben we gezien dat de Poké Ball Plus ook werkt met Pokémon Sword en Shield.

De Poké Ball Plus is een accessoire dat geïntroduceerd werd met de Pokémon Let's Go-games. Dit apparaatje fungeert zowel als een Switch-controller, als een draagbaar apparaat waarmee je je Pokémon uit de game mee de echte wereld in kunt nemen. Tijdens de E3-presentatie van Nintendo hebben we vandaag mogen leren dat de Poké Ball Plus ook gebruikt kan worden in combinatie met Pokémon Sword en Shield. Je kunt het accessoire gebruiken om de game mee te besturen en je kunt je Pokémon uit de game mee op pad nemen om je band met je Pokémon te versterken. Tevens hebben we ook wat nieuwe beelden van de game kunnen zien. Zo zien we onder andere Nessa, de Gym Leader van de water-gym.

Pokémon Sword en Shield verschijnen 15 november voor de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Sword

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

15 november 2019

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord