Trailer: PlayStation VR krijgt er dit jaar veel games bij

Sony PlayStation pakte tijdens de eerste State of Play-stream groots uit met VR-games. De PlayStation VR krijgt er dit jaar dan ook veel games bij.

De eerste State of Play bracht goed nieuws voor mensen die een PlayStation VR bezitten. Een groot deel van de stream werd gewijd aan de virtual reality-games. Naast een aantal grotere titels, werden er ook veel releasedatums van wat kleinere titels onthuld. Deze zijn allemaal in onderstaande trailer te zien. Zo zien we games als Mini-Mech Mayhem, Jupiter & Mars, Falcon Age, Trover Saves the Universe, Everybody's Golf VR, Table of Tales en Vacation Simulator voorbij komen.

Alle games die in deze trailer zijn aangekondigd komen nog dit jaar uit voor PlayStation VR.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?