Project Awakening
  • ONTWIKKELAAR CyGames
  • EERSTE RELEASEDATUM Onbekend
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: PlayStation krijgt dikke exclusive met Project Awakening

Het is een mooie dag voor gamers vandaag. Naast alle trailers en gameplaybeelden, krijgen we ook nog wat aankondigingen. Zo krijgt PlayStation een nieuwe exclusive in de vorm van Project Awakening.

Project Awakening is ontwikkeling bij CyGames. De game moet een RPG worden met een hoog fantasy gehalte. De eerste beelden zien er in ieder geval erg goed uit. Of het eindresultaat echter dezelfde kwaliteit gaat hebben, is nog maar de vraag. Vooralsnog is er zelfs geen releasedatum vrijgegeven.

BRON CyGames

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?