Trailer: PlayStation 5 lanceert met Marvel's Spider-Man: Miles Morales

Geplaatst:
Aangepast: 11 juni 2020 22:28

Na een ietwat teleurstellende opening van de PlayStation 5 livestream, komt er dan toch een klapper voorbij. De show opent na Grand Theft Auto 5 namelijk met een trailer van Marvel's Spider-Man: Miles Morales.

Marvel's Spider-Man is met veel positieve reviews ontvangen, ook door mijzelf. Een nieuwe console heeft echter een klapper nodig en die krijgen we in de vorm van Marvel's Spider-Man: Miles Morales. De in-engine beelden zien er veelbelovend uit en zoals de titel doet vermoeden, spelen we dit keer als de opvolger van Peter Parker; Miles Morales. Of het een geheel nieuwe game in de franchise is, is nog niet bekend. Het zou ook zomaar eens een stand-alone avontuur binnen de eerste game zijn.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales verschijnt gedurende de feestdagen van 2020 en moet een launchtitel voor de PlayStation 5 zijn.

Bron: PlayStation
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel's Spider-Man: Miles Morales

Series

Spider-Man

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

19 november 2020

Ontwikkelaar

Insomniac Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord