Marvel's Spider-Man: Miles Morales

  • Ontwikkelaar Insomniac Games
  • Eerste releasedatum 19 november 2020
  • Platformen PlayStation 4, PlayStation 5
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: PlayStation 5 lanceert met Marvel's Spider-Man: Miles Morales

Na een ietwat teleurstellende opening van de PlayStation 5 livestream, komt er dan toch een klapper voorbij. De show opent na Grand Theft Auto 5 namelijk met een trailer van Marvel's Spider-Man: Miles Morales.

Marvel's Spider-Man is met veel positieve reviews ontvangen, ook door mijzelf. Een nieuwe console heeft echter een klapper nodig en die krijgen we in de vorm van Marvel's Spider-Man: Miles Morales. De in-engine beelden zien er veelbelovend uit en zoals de titel doet vermoeden, spelen we dit keer als de opvolger van Peter Parker; Miles Morales. Of het een geheel nieuwe game in de franchise is, is nog niet bekend. Het zou ook zomaar eens een stand-alone avontuur binnen de eerste game zijn.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales verschijnt gedurende de feestdagen van 2020 en moet een launchtitel voor de PlayStation 5 zijn.

BRON PlayStation

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?