Check al onze gamescom content hier!
PlayerUnknown's Battlegrounds
  • RELEASEDATUM 12 december 2017, 7 december 2018 (PS4)
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GAMELINER SCORE

Trailer: PlayerUnknown's Battlegrounds PlayStation 4 releasedatum bevestigd

Er ging eerder al een gerucht rond dat de bekende battle royale PlayerUnknown's Battlegrounds naar de PlayStation 4 zou komen. Sony heeft dit gerucht vandaag bevestigd middels een trailer en een releasedatum voor de PS4 port.

Eerder verscheen PUBG op het Koreaanse ratings board. Dit deed een hele hoop fans vermoeden dat de game binnenkort daadwerkelijk op de PlayStation 4 zou verschijnen. Nu is het inderdaad bevestigd dat PUBG volgende maand ook naar Sony's console komt. De PS4 port bevat alles wat de pc en Xbox One versies ook hebben. Wanneer je echter voor de PS4 versie een preorder plaatst, krijg je ook het exclusieve Nathan Drake outfit van Uncharted en Ellie's rugzak van The Last of Us cadeau.

PlayerUnknown’s Battlegrounds is al verkrijgbaar voor de Xbox One en pc. Op 7 december komt PUBG ook naar de PlayStation 4.

BRON Sony

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?