Trailer: Planet Zoo Zuid-Amerika dlc Launchtrailer vrijgegeven

Geplaatst: 7 april 2020 15:10

Frontier Developments kondigde de Zuid-Amerikaanse dlc eind maart al aan en liet vorige week weten welke vijf dieren de hoofdrol spelen. Om de release van de tweede dlc van Planet Zoo te vieren werd er een launchtrailer vrijgegeven.

Het eerste wat in de trailer wordt getoond is de jaguar die in zijn Azteekse verblijf aan het ronddolen is. De vijf nieuwe dieren waren met screenshots al bekendgemaakt, maar nu wordt er ook getoond hoe de dieren met elkaar en de omgeving omgaan. De kapucijnaapjes vlooien elkaar, terwijl bij de lamas het spugen niet kan ontbreken. Wat vooral terugkomt in de trailer zijn de nieuwe planten en bouwitems. Deze hebben niet alleen met het oerwoud te maken, maar ook met de oude Azteekse beschaving. Met de dlc is ook direct update 1.2 uitgekomen die het stamboomonderzoek toegevoegd aan de game en de moeilijkheidsgraad aangepast.

Planet Zoo en de Zuid-Amerika dlc zijn al te spelen op de pc.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Planet Zoo

Series

-

Uitgever

Frontier

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 november 2019

Ontwikkelaar

Frontier Developments

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord