Check hier alle PlayStation State of Play content

Planet Zoo

  • Ontwikkelaar Frontier Developments
  • Eerste releasedatum 5 november 2019
  • Platformen Pc
  • Genre Simulatie, Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Planet Zoo: North America Animal Pack aangekondigd

Frontier Developments heeft een nieuwe uitbreiding voor Planet Zoo onthuld. Ditmaal kunnen we Noord-Amerikaanse dieren verwelkomen met het North America Animal Pack.

Planet Zoo is al een tijdje uit, maar het assortiment aan beschikbare dieren wordt gestaag uitgebreid. Zo konden we afgelopen zomer nog in Planet Zoo naar Afrika en kregen we begin dit jaar het Planet Zoo: Southeast Asia Animal Pack. Binnenkort is het echter de beurt aan dieren uit Noord-Amerika om zich bij jouw dierentuin te voegen. Frontier Developments liet via een nieuwe trailer namelijk weten dat er een nieuw Animal Pack op komst is. In de trailer zien we verschillende Noord-Amerikaanse dieren die aan de game worden toegevoegd. In totaal komen er straks acht nieuwe dieren, de eland, poema, Mississippialligator, Canadese bever, zwartstaartprairiehond, poolvos, Californische zeeleeuw, en de Amerikaanse stierkikker, naar de game.

Het Planet Zoo: North America Animal Pack verschijnt 4 oktober.

BRON Frontier Developments

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?