Planet Zoo

  • Ontwikkelaar Frontier Developments
  • Eerste releasedatum 5 november 2019
  • Platformen Pc
  • Genre Simulatie, Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Planet Zoo krijgt Aquatic Pack DLC

Frontier Developments heeft de Aquatic Pack DLC voor Planet Zoo aangekondigd. Via een trailer is te zien wat voor nieuwe toevoegingen de DLC met zich meebrengt.

Planet Zoo krijgt een nieuwe DLC die dierentuinen omtovert naar een paradijs voor dieren met een liefde voor water. Frontier Developments, uitgever en ontwikkelaar van Planet Zoo, heeft namelijk via een trailer de nieuwe Aquatic Pack voor de simulatiegame aangekondigd. Deze DLC introduceert vijf nieuwe dieren, waaronder zeehonden en koningspinguïns, en meer dan honderdzeventig nieuwe landschap decoraties die natuurlijk in het teken staan van water. Daarnaast is er een nieuw scenario beschikbaar, waarin spelers in Oregon een dierentuin kunnen beheren die rondom een opgedroogde rivierbedding is gebouwd.

De Aquatic Pack DLC voor Planet Zoo is vanaf 8 december te spelen op pc. Eerder dit jaar ontving Planet Zoo al een DLC waarin Australië centraal staat.

BRON Frontier Developments

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?