Trailer: Planet Coaster krijgt nieuwe uitbreiding

De Engelse uitgever en ontwikkelaar Frontier heeft zojuist Het World's Fair Pack! aangekondigd voor Planet Coaster. De nieuwe uitbreiding is vanaf volgende week verkrijgbaar. De uitbreiding voegt onder meer nieuwe thema's en landschappen uit verschillende landen over de hele wereld toe. Het is ongetwijfeld dat de uitbreiding ook een aantal nieuwe coasters en flat rides toevoegt.

Planet Coaster wordt aangevuld met nieuwe thema's geïnspireerd op architectuur en cultuur uit tien verschillende landen over de hele wereld. Japan, Groot Brittannië, Duitsland, Frankrijk, Mexico, China, Amerika, Marokko, Spanje en Italië komen in onderstaande trailer voorbij die sowieso deel gaan uitmaken van deze nieuwe uitbreiding.

De uitbreiding is vanaf 16 oktober aanstaande verkrijgbaar.

BRON Frontier

Over auteur Alex Zweers

Alex ZweersWat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?