Trailer: Planet Alpha ready for blastoff met launch trailer

Geplaatst: 4 september 2018 10:40

Een prachtige planeet die je continu tracht te vernietigen. Dat is Planet Alpha in een notendop. De game is sinds vandaag verkrijgbaar en de launch trailer weet de toon uitstekend te zetten.

Planet Alpha is adembenemend op meerdere gebieden. De game ziet er fantastisch uit, maar regelmatig zit je met ingehouden adem naar de perikelen van de eenzame astronaut te kijken. Deze platformer doet denken aan games zoals Limbo en Inside, maar bevat veel meer kleur. In Planet Alpha heb je de mogelijkheid om controle uit te oefenen over de dag- en nachtcyclus. Dit zorgt voor leuke puzzels die je op het puntje van je stoel weten te houden.

Planet Alpha is vanaf vandaag beschikbaar voor de Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Bron: YouTube
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Planet Alpha

Series

-

Uitgever

Team17

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

4 september 2018

Ontwikkelaar

-

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord