Pillars of Eternity II
  • ONTWIKKELAAR Obsidian Entertainment
  • EERSTE RELEASEDATUM 8 mei 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Pillars of Eternity II komt naar de consoles

De gevierde RPG uit 2018 komt dan eindelijk naar de console. Pillars of Eternity II: Deadfire maakt aanstalten voor release middels de onderstaande trailer die de Ultimate Edition tentoonstelt.

In de trailer zien we gameplay van Pillars of Eternity II: Deadfire. Je kan kiezen tussen Turn-Based modus of Classic Real-Time met de mogelijkheid om de game op pauze te zetten. De Ultimate Edition heeft vanaf dag 1 alle uitbreidingen inbegrepen. Het maken van je eigen team en spelers gaat erg diep, met talloze customization opties. Pillars of Eternity II was eerder al beschikbaar voor de pc. Obsidian heeft dit vorig jaar ook een goed ontvangen RPG gemaakt, lees hier de review van The Outer Worlds.

Pillars of Eternity II: Deadfire verschijnt op 28 januari voor de Xbox One, Nintendo Switch en PlayStation 4. De game is te spelen via Xbox Game Pass.

BRON Xbox

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?