Trailer: Pillars of Eternity II komt naar de consoles

Geplaatst:
Aangepast: 24 januari 2020 16:00

De gevierde RPG uit 2018 komt dan eindelijk naar de console. Pillars of Eternity II: Deadfire maakt aanstalten voor release middels de onderstaande trailer die de Ultimate Edition tentoonstelt.

In de trailer zien we gameplay van Pillars of Eternity II: Deadfire. Je kan kiezen tussen Turn-Based modus of Classic Real-Time met de mogelijkheid om de game op pauze te zetten. De Ultimate Edition heeft vanaf dag 1 alle uitbreidingen inbegrepen. Het maken van je eigen team en spelers gaat erg diep, met talloze customization opties. Pillars of Eternity II was eerder al beschikbaar voor de pc. Obsidian heeft dit vorig jaar ook een goed ontvangen RPG gemaakt, lees hier de review van The Outer Worlds.

Pillars of Eternity II: Deadfire verschijnt op 28 januari voor de Xbox One, Nintendo Switch en PlayStation 4. De game is te spelen via Xbox Game Pass.

Bron: Xbox
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pillars of Eternity II

Series

-

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

8 mei 2018

Ontwikkelaar

Obsidian Entertainment

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord