Pikmin Bloom

  • Ontwikkelaar Niantic Labs
  • Eerste releasedatum 2021
  • Platformen Mobile
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score -

Trailer: Pikmin Bloom officieel uit de doeken door Niantic

Pikmin Bloom, de AR-applicatie van Niantic, is officieel uit de doeken gedaan. In een trailer zien we de kleurrijke game in actie.

Een tijdje geleden onthulde Niantic, de ontwikkelaar van Pokémon GO, dat het bedrijf werkt aan een Pikmin-applicatie. In een trailer maken we vandaag eindelijk kennis met deze mobiele app. De game lijkt op meerdere manieren op Pokémon GO. Terwijl je je dagelijkse rondje loopt, ontmoet je meerdere Pikmin-seedlings. Deze kun je meenemen en uit laten groeien tot een kolossale verzameling aan Pikmin, de plantaardige wezentjes in de game. Hoe langer je in de echte wereld rondloopt, hoe meer van deze kleurrijke vriendjes je ontmoet. In de game streef je ernaar om jouw buurt kleurrijker te maken. Naarmate je meer Pikmin ontmoet, kun je meer virtuele bloemen planten om dit mooie doel te bewerkstelligen. Als meerdere mensen in jouw buurt ook Pikmin Bloom spelen, kun je zelfs een gezamenlijke bloementuin aanleggen. Het team achter de applicatie hoopt dat dit jouw dagelijkse wandeling net iets magischer maakt. Ook Shigeru Miyamoto, de ontwerper van Super Mario, laat even zijn gezicht (en zijn prachtige Pikmin t-shirt) zien. In de onderstaande video kun je deze kleurrijke game in actie zien.

Een definitieve releasedatum voor de game is er nog niet, maar volgens de ontwikkelaars verschijnt Pikmin Bloom dit jaar nog.

BRON Niantic

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?