Trailer: PES 2021 Lite is vanaf nu beschikbaar

Geplaatst:
Aangepast: 8 december 2020 14:58

eFootball PES 2021, de al kleinere, goedkopere versie met minder van PES 2020, heeft nu een "Lite"-versie gekregen. En het mooiste van allemaal: het is gratis!

Spelers die de gratis versie van het spel downloaden hebben de opdracht om een superteam te bouwen, die uiteindelijk leidt naar de overwinning. De PvP Matchday-modus is ook beschikbaar. Deze modus bootst historische wedstrijden en momenten na, en laat je ze opnieuw beleven. Je kunt deze modus niet online spelen, maar leent zich wel voor een lokale multiplayer. Het traditionele spelen van een potje voetbal is en blijft de meest populaire modus in PES, wat gratis toegang ertoe als een zegen kan voelen voor de fans. Bekijk hieronder de trailer van eFootball PES 2021:

eFootball PES 2021 is vanaf vandaag beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc, en biedt volledige toegang tot de myClub-modus. PES 2021 (inclusief de Lite-editie) kan ook worden afgespeeld op de PlayStation 5 en Xbox Series X, met dank aan achterwaartse compatibiliteit.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot eFootball PES 2021

Uitgever

Konami

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

15 september 2020

Ontwikkelaar

Konami

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord