Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers

  • Ontwikkelaar Omega Force
  • Eerste releasedatum 23 februari 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch
  • Genre Actie, JRPG
  • Gameliner score

Trailer: Persona 5 Strikers trailer toont combat

De Phantom Thieves zijn herenigd en slaan terug in Persona 5 Strikers. Een nieuwe trailer van ATLUS toont de unieke combat abilities van de personages.

Persona 5 Strikers speelt zich een half jaar na de gebeurtenissen van Persona 5 af. De Phantom Thieves zijn weer bij elkaar gekomen en vechten tegen corruptie. Dit keer slaan zij echter niet alleen terug in Tokyo, maar door heel Japan. Eén van de grootste veranderingen van de sequel is de gameplay, die van een volledige turn-based combat naar een combinatie van turn-based en hack-and-slash combat is gegaan. De trailer toont ons de Phantom Thieves en hun unieke speelstijl en combat abilities. Zo heeft Ryuji aanvallen met elektriciteit en vecht Ann met vuur. De unieke vaardigheden doelen op verschillende zwaktes van vijanden om vervolgens Follow-Up en All-Out Attacks te triggeren.

Persona 5 Strikers komt 23 februari uit op de Nintendo Switch, PlayStation 4 en pc.

BRON Official ATLUS West

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?